2006-06-30

Juni

Onsdag 28:e juni
Alnäs - Körde en timme 6,0 och Skate vid lunch. Helt ok, men inget speciellt. Ett par sköna willys å vulcanos blev det.

Torsdag 22:a juni
Läjet - Åkte ned kvällen innan och fick knoppa hos Mackan och Anna i Vbg (tack igen!). Började med 5,4 och 69 liters-vågis men blev snabbt överriggad. På med 4,7 och ut med det bara för att upptäcka att det också var för stort. På med 4,1 och full fart! Kul att segla med Stridde, Mille, Anna med flera. Senare blev det 4,7 igen och till slut även Syncro 82:an. Det var en väldigt byig dag med en hel vridande i samband med regnskurarna vid ett par tillfällen. 4 timmarns sömn, sen 6 timmar själv bakom ratten hem till midsommarfirandet.

Måndag 5:e juni
Västeråker - Stack ut på kvällen med Graan & Mille för en session på andra sidan sjön. Solsken och full macka i 6,0 under två timmar! Riktigt kallt om händferna blev det dock efter ett tag, vilket resulterade i klassisk gubb-segling (långa vändor och alldeles för många "power-halses"). Men kul var det!

Fredag 2:a juni
Alnäs - Sol, sydväst och fredag. Jag kunde inte komma ut förrän vid 20-tiden på kvällen, körde ensam en dryg timme, klockrent med XD 6,0 och Skate 102. Grejerna kändes så grymma, brädan är den absolut bästa freestyle jag testat! Mycket nöjd med min korta kvälls-session!

Torsdag 1:a juni
Väddö - 4,7 och Syncro 82, men dåligt med vågor. Fortfarande kallt om labbarna i nordvinden!

Inga kommentarer: