2012-08-27

Äntligen!

Höga förväntningar grusades väl på plats av klen vind, hade det verkligen redan droppat?
Kalle och jag bestämmer oss för att kliva i oavsett, guppar ut med vatten över fotknölarna övertygade om att vi kommer få simma hela vägen in.

Då tycker uppenbarligen någon att de här två pajsarna lidit tillräckligt av svealands-säsongen 2012 och vred på guldkranen: 5-kvadratarna fick snabbt trimmas om till hårdvinds-setting.
Solen kikar fram, vågorna jackar upp (snitt gubbhögt och logo i setten!), närapå sidvind, sommardräkten precis lagom varm. Lyckas dessutom få i full rail i de flesta bottensvängarna, något jag jobbat på ett tag. Endast 4 gubbar på plats.

Synd att man inte hade gopron på huvudet, för vissa syner denna stund var ren och skär poesi. Det var lätt topp 3 någonsin på detta spot för min del under en timme, valde man rätt våg var det glasigt och 3-4 svängar i logo frontside! Detta var extremt viktigt för mig och en underbar start på hösten 2012!

(325 / 14-18)

2 kommentarer:

ChristianH sa...

Jaja...rub it in!

kalle sa...

Sa vi att solen brassade på så att man blev bländad när man skulle välja vilken av dom glasiga logo-vågorna man skulle välja? Så lite jobbigt var det också. Tänkte att det kunde vara skönt att veta att det inte var perfekt.